ŠOKANTNA ISPOVEST JELENE KARLEUŠE: Živela u BEDI, majka joj se zaduživala zbog njene KARIJERE!

Jelena Karleuša tvrdi da na početku karijere nije imala novca čak ni za nove čarape! Pevačica se prisetila početka karijere, pre nekoliko godina na RTS-u. 

 

-Kad sam počinjala karijeru, morala sam da se dovijam. Prvi put sam se na televiziji pojavila upravo na RTS i imala sam ogromnu tremu. Nosila sam sašivenu haljinicu, i to od pozajmljenog srebrnog materijala, jer nisam mogla ni to sebi da priuštim! Vrlo često nisam imala čak ni za čarape – rekla je JK u emisiji „Lice i potpetice“.

U toj nemaštini njena majka Divna Kareluša se zadužila da bi joj obezbedila lepu obuću.

– Zaljubila sam se u cipele dizajnera Karla Lagerfelda, za koga do tada nisam ni čula. Mama je videla da mi se dopadaju, pa je krišom otišla da mi ih kupi. Sećam se da je ispisala brdo čekova kako bi me usrećila, jer su cipele koštale kao tri njene plate. Kasnije smo ih otplaćivale i otplaćivale, ali sam se ja na RTS pojavila u najskupljim cipelama – rekla je Karleuša, a na pitanje šta bi sada promenila, odgovorila je:Imala sam stravičnu frizuru i bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam deset godina starije. Niko me nije doživljavao kao devojčicu jer sam sebe predstavljala kao vamp ženu i mislila sam da ću tako skrenuti pažnju na sebe. Mnogo toga bih sada promenila!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *