Nedeljko Bajić Baja ima najzgodniju suprugu na estradi: Upoznao ju je na snimanju spota!

Nedeljko Bajić Baja je jedna od najpopularnijih folkera na ovim prostorima, koji je oduvek karijeru gradio kvalitetnim pesmama i glasom, a ne iznošenjem privatnosti u medije. Iz tog razloga mnogi ne znaju detalje iz njegovom emotivnog života, pa i to kako izgleda žena koja mu je rodila dvoje dece.

Domaći mediji pisali su 2013. godine da je uplovio u vezu sa plavokosom Ivanom, koja krasi spot za njegovu pesmu “Mokra do kože”. Prema pisanju medija, između Baje i Ivane sevnule varnice na snimanju ovog spota, te da su ubrzo ušli u emotivnu vezu, a kasnije su se i venčali.

Takođe, mediji pišu i da Baja sa ovom atraktivnom plavušom ima dvoje dece – sina Marka i ćerku Milicu.

Ove godine iznenadila je domaću javnost vest da, kao što se u tajnosti venčao, isto tako Baja i razveo. Pevač ova pisanja nikada nije potvrdio.

Baja je prilikom gostovanja u jednoj emisiji pričao o tome zašto porodicu krije od javnosti

Ivana, supruga Nedeljka Bajića BajeIVANA, SUPRUGA NEDELJKA BAJIĆA BAJE • YOUTUBE

– Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu – Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se sa pojedincima svađao – ispričao je pevač svojevremeno

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *