Napravite LEK po receptu monaha sa Svete Gore koji “DIŽE iz MRTVIH”

Sve od pčele je lekovito: med, polen, matična mleč, saće, propolis.

Lekovit je i njen otrov koji se koristi u klinikama širom Rusije i sveta za lečenje neuralgija i drugih bolesti.

 

 

Ali, ko je mogao da zamisli da je i sama pčela lekovita?

Upravo pčela, glavni je tajni sastojak drevnog monaškog leka koji za zdravlje srca, krvnih sudova, želuca i imunitet – pripremaju ruski monasi na Svetoj Gori.

Monasi poštuju pčele.

Monasi na Svetoj Gori veruju da je uloga pčela da stalno radi i stvara najlekovitije stvari na svetu, ali da zauzvrat pčelu ne sme niko da ubije. Za ovaj recept koji seže do srednjeg veka koriste se pčele koje su umrle.

Uginule pčele monasi skidaju sa košnica i čuvaju kao najveću dragocenost. Neophodno je da pčele budu suve, ali ne presušene – kao što se to dešava leti.

Sastojci:

  • 100 grama suvih pčela

  • alkohol

  • med

  • propolis

  • polen

  • sveta vodica

Recept se priprema tako što se 100 grama suvih pčela stavi u flašu i preliju alkoholom od 96 odsto da ogreznu. Ostave se da stoje mesec dana. Dva parčeta propolisa, veličine oraha, rastvori se u pola čaše alkohola od 96 procenata. Ostavi se nekoliko dana, pa se procedi.

Uzme se med i meša sa polenom (monasi u ovom ruskom manastiru koriste zimski med, budući da je pogodan za dijebetičare, ali ne mora).  Oko 100 grama se pomeša sa istom količinom polena i kapne nekoliko kapi vode sa svetogorskog izvora. U tu smesu dodaje se proceđeni propolis.

Lek je spreman za upotrebu tek kada se procede pčele koje su stajale u alkoholu 30 dana. Rastvor se dodaje smesi. Koristi se po pola kašičice ujutru i uveče. Ne treba uzimati veće doze.

RECEPT

Sa ovim drevnim receptom , kažu monasi, na Svetoj Gori se živi onoliko koliko ko hoće. Svako ko je koristio ovaj recept, umro je kada je poželeo – od smrti, ne od bolesti.

Izvor: magazin.novosti.rs

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *