NAJDRAMATIČNIJE OBRAĆANJE ZELENSKOG! Rusija nam sutra ovo BOMBARDUJE – to je UBISTVO! A svetski lideri ćute…

Ukrajinski predsednik se hitno oglasio i poslao do sada možda i najdramatičniju poruku.Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski se hitno oglasio u kasnim večernjim časovima. U možda i najdramatičnijem obraćanju do sada, poručio je da je pred njima težak dan jer očekuju da Rusija bomarduje važne strateške tačke.

Rusija je najavila da će sutra bombardovati naša preduzeća odbrambene industrije. Većina njih se nalazi u našim gradovima, sa civilima u blizini. To je ubistvo, jednostavno ubistvo. I nisam video da je nijedan svetski lider danas reagovao na to, bilo koji političar sa Zapada”, rekao je on.

Dodao je da na celu situaciju nema reakcije zapadnih lidera.

“Razmislite o osećaju nekažnjivosti koji okupatori imaju da unapred najavljuju svoja zverstva! Sve zato što nema reakcije. Ni reči. Kao da su svi zapadni lideri danas otišli. Nadam se da ćete to barem primetiti sutra , i reagovati na to”, rekao je

“Danas je u Irpinu ubijena četvoročlana porodica, roditelji i dvoje dece, dok su pokušavali da napuste grad. Nećemo oprostiti. Nećemo zaboraviti”.

Rekao je takođe da će svi koji su počinili zločine u ovom ratu biti kažnjeni, kao i da će naći svakoga ko je granatirao ukrajinske gradove i ljude.Nećete imati mirno mesto na ovoj zemlji – osim groba“, izjavio je on.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *