Dar prirode: Čaj od ove biljke pomaže kod problema sa varenjem i gastritisom

Svi koji su nekada imali stomačnih problema, problema sa varenjem ili gastritis znaju koliko to može da bude veliki problem

U ovom slučaju kako biste najlakše prebrodili ovu netprijatnost koja je propraćena bolovima i veoma sporim varenjem, konsultujte se sa lekarom radi adekvatne terapija, ali uz njegovu dozvolu takođe možete koristiti i čaj od kantariona, koji je veoma efikasan u borbi protiv gastritisa.

Na samom početku treba da budete svesni da prirodni lekovi sporije deluju, ali su svakako mnogo bolja varijanta za lečenje na duže staze. Iskustava mnogih koji su imali problem sa gastritisom su pokazala da je čaj od kantariona odličan za stomačne probleme.

– Neredovno sam se hranila i uglavnom jela nezdravu hranu. Nekad bih doručkovala, nekad samo ručala ili večerala, jela sam bukvalno u hodu. Obroci su mi se uglavnom zasnivali na brzoj hrani, a i kada bih pojela nešto zdravo to je uglavnom bilno na brzinu tako reći u hodu. Posle izvesnog vremena počeli su problemi sa probadanjem u želucu i imala bih osećaj kada nešto pojedem kao da mi se želudac podigao i da vrši pritisak na ostale ograne, odvratan osećaj. Mesecima sam to trpela, dok jednog dana bolovi nisu bili toliko jaki da nisam mogla da podnesem. Otišla sam kod lekara i rečeno mi je da imam gastritis – iskustvo je korisnice čaja od kantariona.

– Lekar mi je naravno dao recept za lek, ali sam u međuvremenu čula i za čaj od kantariona. Počela sam pored terapije da pijem i taj lek. Pošto sam generalno lenja i znala sam da ću odustati od toga da tri puta kuvam čaj od

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *